+371 28144335  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
preces par 0,00 €
0
preces par 0,00 €
0

LIELLOPU GAĻA

PUTNU GAĻA

DĀRZEŅI

CEPEŠI

9 sastāvd.

3 h.

125°C

Ceptas cūkgaļas ribiņas

Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai cepšanai. Uzlieciet ogles iekuru un pagaidiet līdz temperatūra pacelsies līdz 125 grādiem. Pieveriet virsējo un apakšējo gaisa vārstuli. Lai temperatūra saglabātos vienmērīga. Uz oglēm novietojiet “Mojobricks BAR-B-CUBE Hickory” kūpināšanas kubiņu. Trauciņā samaisiet visas garšvielas. Esot 15 min līdz cepšanas beigām, ieziediet ribiņas ar BBQ mērci un atstājiet cepties atlikušo laiku. Labu apetīti!  

 

 

ingredientai

1kg cūkgaļas ribiņas
1 tējkarote sāls
0,5 tējkarote ķiploku pulvera
1 tējkarote kūpinātas paprikas
1 tējkarote paprikas
2 ēdamkarotes brūnā cukura
0,5 tējkarote kajēnas piparu
2 ēdamkarotes olīveļļas
BBQ mērce