Dēlīši cepšanai (bbq wood planks) – lietojamas cepšanai grilos, cepeškrāsnīs un konvekcijas krāsniņās. Ieteicami zivs ēdieniem, jūras veltēm, lieliski piemērots cūkgaļai, sarkanajai gaļai, augļiem un dārzeņiem. Gatavojamais ēdiens jānovieto uz šajā ūdenī izmērcēta (ieteicams vismaz stundu) dēlīša un jānovieto tieši uz restītēm vai cepeškrāsnī. Dēlītim sakarstot, tā aromāts, garša un garšvielas (ciedrā esošās dabīgās ēteriskās eļļas) tiek nodotas gatavojamajam ēdienam. Tā Jūsu ēdienam tiek piešķirts patīkams ciedra aromāts un garša, kas atgādina ciedra riekstu garšu. Viens dēlītis kalpo no 1 līdz 3 reizēm. Dēlīši tiek izgatavoti tikai no 100% dabīgas ciedra koksnes.