LABĀKĀ GARŠA STEIKIEM.
VIENKĀRŠI SAJAUCIET KOPĀ UN GATAVS.
Poppamies garšviela Čimičuri
garšaugi, ķiploki un čili
vienkārši pievienojiet ūdeni un eļļu, lai iegūtu perfektu Čimičuri!
Marināde un Garšvielas
Čimičuri ir argentīniešu mērce ar izteiktu ķiploku un pētersīļu garšu, kura visbiežāk tiek pasniegta kā piedeva pie grilētās gaļas. Čimičuri ir lieliskā garšviela arī citiem ēdieniem, piemēram, tako, salātiem vai makaroniem. Jūs varat pagatavot Čimičuri mērci no garšvielu maisījuma vai izmantot to tādu, kādu to lieto kulinārijā. Jūtaties brīvi eksperimentējot!
Čimičuri mērce: sajauciet divas daļas garšvielu un vienu daļu ūdens (piemēram, 1 dl garšvielu un 1/2 dl ūdens), ļaujiet garšaugiem “pamosties” 10 minūtes. Pievienojiet 1 daļu (1/2 dl) eļļas. Ja vēlaties šķidrāku mērci, pievienojiet vairāk eļļas. Mērci var izmantot arī kā marinādi.
UZTURVĒRTIBA uz 100 g
Kalorijas 1143 kJ / 273 kcal
Kopējie tauki 4,1 g
- no kuriem piesātinātie 0,8 g
Kopējais ogļhidrātu daudzums 37,8 g
- no tiem cukurs 5,8 g
Olbaltumvielas 15,0 g
Sāls 19,7 g