9 sastāvd.
3 h.
125°C
Ceptas cūkgaļas ribiņas
Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai cepšanai. Uzlieciet ogles iekuru un pagaidiet līdz temperatūra pacelsies līdz 125 grādiem. Pieveriet virsējo un apakšējo gaisa vārstuli. Lai temperatūra saglabātos vienmērīga. Uz oglēm novietojiet “Mojobricks BAR-B-CUBE Hickory” kūpināšanas kubiņu. Trauciņā samaisiet visas garšvielas. Esot 15 min līdz cepšanas beigām, ieziediet ribiņas ar BBQ mērci un atstājiet cepties atlikušo laiku. Labu apetīti!
ingredientai
1kg cūkgaļas ribiņas 1 tējkarote sāls 0,5 tējkarote ķiploku pulvera 1 tējkarote kūpinātas paprikas 1 tējkarote paprikas 2 ēdamkarotes brūnā cukura 0,5 tējkarote kajēnas piparu 2 ēdamkarotes olīveļļas BBQ mērce |