- 1 Kamambēra siers (izvēlieties mīkstu);
- 6-8 šķēles Parmas šķiņķa;
- Melnie pipari;
- 1 aromātisks ciedra dēlis


Sastāvdaļas
Receptes
- Sagatavojiet Kamado Bono grilu netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas) un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 150°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
- Apkaisiet Parmas šķiņķi ar melnajiem pipariem. Aptiniet sieru ar šķiņķa strēmelēm, neatstājot atstarpes, un novietojiet uz ciedra dēļa. Uzlieciet ciedra dēli uz grila un 150°C temperatūrā cepiet 30 minūtes tā, lai produktu neskartu atklātā liesma. Pēc apmēram 15 minūtēm produkts ir jāapgriež.
- Pasniedziet ar grilētu ciabatta maizi, bageti vai ķiploku maizi.