0.00
0
+371 28144335
Kategorija
LIELLOPU GAĻA

Liellopa krūtiņa

3 h +

4+

2/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 3 kg liellopa krūtiņas;
  • Angus & Oink “Texas Steak” garšvielu maisījums;
  • Aromātam oglēm pievienojiet 4 viskija mucas gabaliņus kūpināšanai;
  • PIEZĪME: Gatavojot šo ēdienu, obligāti jāizmanto digitālais pārtikas termometrs.

Receptes

  1. Sagatavojiet Kamado Bono grilu netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 120°C. Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
  2. Kārtīgi ierīvējiet krūtiņu ar garšvielām un ļaujiet tai dažas stundas nostāvēties, lai izveidotos garšas buķete. Pēc tam ievietojiet to grilā un kūpiniet apmēram 3 stundas vai līdz gaļas iekšējā temperatūra sasniedz 70°C. Izņemiet to, ietiniet folijā un turpiniet gatavot apmēram 4 stundas, līdz iekšējā temperatūra sasniedz 95-97°C. Folijai var pievienot ābolu sulu vai tumšo alu ar gabaliņu sviesta.
  3. Izņemiet gaļu un ļaujiet tai nostāvēties apmēram 40 minūtes, pirms to sagriezīsiet plānās šķēlēs.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals