- 3 kg liellopa krūtiņas;
- Angus & Oink “Texas Steak” garšvielu maisījums;
- Aromātam oglēm pievienojiet 4 viskija mucas gabaliņus kūpināšanai;
- PIEZĪME: Gatavojot šo ēdienu, obligāti jāizmanto digitālais pārtikas termometrs.


Sastāvdaļas
Receptes
- Sagatavojiet Kamado Bono grilu netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 120°C. Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
- Kārtīgi ierīvējiet krūtiņu ar garšvielām un ļaujiet tai dažas stundas nostāvēties, lai izveidotos garšas buķete. Pēc tam ievietojiet to grilā un kūpiniet apmēram 3 stundas vai līdz gaļas iekšējā temperatūra sasniedz 70°C. Izņemiet to, ietiniet folijā un turpiniet gatavot apmēram 4 stundas, līdz iekšējā temperatūra sasniedz 95-97°C. Folijai var pievienot ābolu sulu vai tumšo alu ar gabaliņu sviesta.
- Izņemiet gaļu un ļaujiet tai nostāvēties apmēram 40 minūtes, pirms to sagriezīsiet plānās šķēlēs.