29.99
1
+371 28144335
Kategorija
ZIVS

Grilēta makrele

1 - 2 h

3

1/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 3 makreles (katra apmēram 600 g);
  • 3 tējkarotes Poppamies “SPG” garšvielu maisījuma;
  • 1/2 citrona sulas;
  • 20 ml olīveļļas

Receptes

  1. Notīriet makreli un novietojiet to uz plastmasas ietinamās plēves. Apslakiet zivi ar olīveļļu, uzspiediet citrona sulu un labi ierīvējiet ar garšvielu maisījumu. Visu cieši iesaiņojiet plastmasas plēvē un ievietojiet ledusskapī uz 1-2 stundām.
  2. Iededziet Kamado Bono grilu, sagatavojiet to tiešai grilēšanai (bez deflektora). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 160°C (320°F). Grilēšanai izmantojiet vecas ogles vai nelielu daudzumu jaunu kokogļu.
  3. Uz grila novietojiet nepiedegošu paklājiņu, uzlieciet zivis un, vairākas reizes apgriežot, gatavojiet apmēram 20 minūtes. Pasniedziet ar rīsiem, kartupeļiem vai svaigiem salātiem.

Kamado receptes

Vairāk
1
    1
    Grozs
    29.99