Dižskābarža zāģu skaidas aukstajai kūpināšanai.
– Kūpināšanas laikā dižskābarža zāģu skaidas izdalīs gardu aromātu, piešķirot ēdienam maigu, dūmu garšu.
– Ideāli piemērotas gaļas, zivju, siera un citu ēdienu aukstajai kūpināšanai. (Kamado Bono komanda īpaši iesaka šīs zāģu skaidas laša aukstajai kūpināšanai.)
– Putekļi tiek izmantoti kopā ar aukstās kūpināšanas ģeneratoru: LINK .
– Piepildot ģeneratoru ar putekļiem, nepiepildiet to pārāk daudz.
– Aizdedziniet ar tējas lukturīti un izņemiet to, kad putekļi sāk kūpēt.
– Uzglabājiet putekļus sausus, ja ir aizdomas, ka tie varētu būt samirkuši, pirms lietošanas tos nosusiniet.