Iedvesmojoties no klasiskās franču virtuves, šajā klasiskajā taisnstūrveida emaljētā čuguna cepšanas traukā ar vāku ir viegli pagatavot gan saldos, gan nesaldos ēdienus. Traukam ir ērti, veidoti rokturi sānos, un tas ir piemērots visām standarta krāsnīm un griliem. Cep, marinē, sautē — ēdiens ir patiesi daudzpusīgs. Gatavojiet un/vai pasniedziet savus favorītus šajā cepamtraukā, kas papildinās jebkuru svētku galdu un ļaus baudīt kvalitatīvu ēdienu.
– Cepšanas trauka emaljas slāņa pārklājums: 450 um +/- 80 um. 3 slāņi.
• Ēdiens ir lieliski piemērots gaļas cepešu, terīnu, buljonu, pastētes pagatavošanai.
• Var izmantot saldu un nesaldu kūku, pīrāgu un gaļas ēdienu cepšanai.
• Pateicoties šaurajai formai, tas neaizņem daudz vietas ledusskapī un ir lieliski piemērots neceptu desertu veidošanai.
• Blue Grand Feu cepšanas trauks
Kopšana: viegli tīrāms. Mazgāt ar rokām. Pēc mazgāšanas žāvē. Nav drošs trauku mazgājamajā mašīnā. Neizmantojiet produktus ar abrazīvām daļiņām.
Var izmantot ar visu veidu krāsnīm un griliem.
Gatavošanas temperatūra: līdz 300°C.
Lēnām karsējiet ar emalju pārklāto trauku, nesildiet to tukšu.