Ar Molini Pizzuti Gnocchi maisījumu gardas kartupeļu klimpas pagatavosiet tikai 10 minūtēs! Maisījums izgatavots no augstākās kvalitātes itāļu 00. tipa miltiem, kartupeļu pārslām, cietes un sāls. Atliek tikai uzvārīt ūdeni!
Molini Pizzuti Gnocchi ar tomātu mērci
300 g Gnocchi maisījuma
300 ml ūdens
Šķipsniņa sāls
Uzvāriet ūdeni un pārlejiet ar to Gnocchi maisījumu. Maisiet ar koka karoti, līdz masa kļūst viendabīga un atdziest. Tad izņemiet mīklu uz virsmas un mīciet ar rokām, līdz iegūstat vienmērīgu konsistenci. Atstājiet atpūsties 10 minūtes.
Pannā apcepiet sīpolus, pievienojiet konservētus tomātus un lēni vāriet mērci, līdz tā sabiezē – kamēr gatavojat gnocchi.
Mīklu sadaliet 4 vienādās daļās, no katras veidojiet garas, apaļas desiņas un sagrieziet tās mazos, pirksta biezuma gabaliņos.
Papildu efekta iegūšanai varat izveidot rieviņas ar dakšiņu – tā gnocchi labāk noturēs mērci.
Lielā katlā uzvāriet daudz ūdens un vāriet gnocchi 2–3 minūtes. Pēc tam tos pārlieciet uz pannas pie mērces.
Pasniedziet ar sarīvētu sieru.