Sagatavojiet Kamado Bono grilu netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas) un izmantojiet cepamo akmeni, pagaidiet, līdz temperatūra paaugstinās līdz 190°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
Izmantojiet 22 cm cepešpannu. Nomizojiet ābolus un sagrieziet kubiņos, pēc tam apslakiet ar citronu sulu. Atsevišķā bļodā sakuliet olas ar cukuru, tad iemaisiet saldo krējumu un eļļu.
Iesijājiet miltus ar cepamo pulveri un samaisiet, līdz tie ir kļuvuši par viendabīgo masu. Ielejiet mīklu sagatavotajā cepešpannā, pēc tam salieciet kubiņos sagrieztus ābolus. Cepiet 190°C apmēram 1 stundu vai līdz mīklas centrā iespraustais zobu bakstāmais būs tīrs. Kad kūka būs izcepta, pirms pasniegšanas apkaisiet ar pūdercukuru.