- 10 mazi pipari;
- 50 g loku;
- 400 g Filadelfijas krēmsiera;
- 300 g auksti kūpinātas bekona strēmeles;
- 4-5 ēd.k. Poppamies “Cherry & Cola” mērce;
- Aromātam oglēm pievienojiet 3 augļu koka gabaliņus kūpināšanai.


Sastāvdaļas
Receptes
- Iededziet Kamado Bono grilu un sagatavojiet to netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 140°C (284°F). Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
- Papriku pārgrieziet uz pusēm, izņemiet sēklas un piepildiet ar sieru. Sasmalciniet lokus un apkaisiet tos ar sieru. Pildītos piparus aptiniet ar bekona strēmelēm. Novietojiet tos uz grila restēm un gatavojiet 30 minūtes. Pārsmērējiet ar Poppamies “Cherry & Cola” mērci un gatavojiet vēl 10 minūtes.
8
8
Grozs
INKBIRD IHT-1K tūlītējs termometrs
Price: 25.99€
25.99€
Ribu un dārzeņu plaukts
Price: 9.99€
9.99€
Virtuves virsmu tīrīšanas līdzeklis
Price: 6.59€
6.59€
Spirālveida grila birste
Price: 9.99€
9.99€
Multi Clean
Price: 10.79€
10.79€
Plakanās restes, rotisserie
Price: 14.99€
14.99€
Texas Club čuguna grila prese
Price: 14.99€
14.99€
Nerūsējošā tērauda knaibles
Price: 6.99€
6.99€