0.00
0
+371 28144335
Kategorija
Dārzeņi

Ar sieru pildīti pipari

30 - 60 min

4

1/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 10 mazi pipari;
  • 50 g loku;
  • 400 g Filadelfijas krēmsiera;
  • 300 g auksti kūpinātas bekona strēmeles;
  • 4-5 ēd.k. Poppamies “Cherry & Cola” mērce;
  • Aromātam oglēm pievienojiet 3 augļu koka gabaliņus kūpināšanai.

Receptes

  1. Iededziet Kamado Bono grilu un sagatavojiet to netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 140°C (284°F). Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
  2. Papriku pārgrieziet uz pusēm, izņemiet sēklas un piepildiet ar sieru. Sasmalciniet lokus un apkaisiet tos ar sieru. Pildītos piparus aptiniet ar bekona strēmelēm. Novietojiet tos uz grila restēm un gatavojiet 30 minūtes. Pārsmērējiet ar Poppamies “Cherry & Cola” mērci un gatavojiet vēl 10 minūtes.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals