- 1 kg vistas spārniņu;
- Porkmafia “Memphis Mud”;
- garšvielu maisījums Aromātam oglēm pievienojiet 3 cukurkļavas gabaliņus kūpināšanai;
- Poppamies “Cherry & Cola” BBQ mērce


Sastāvdaļas
Receptes
- Iededziet Kamado Bono grilu un iestatiet to netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 130°C. Aromātam oglēm pievienojiet koka gabaliņus kūpināšanai.
- Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
Novietojiet marinētos vistas spārniņus uz grila režģiem un kūpiniet tos divdesmit minūtes. Ventilācijas atverēm jābūt atvērtām, temperatūrai jābūt 180°C, tad gatavojiet spārniņus vēl 30 minūtes, ik pa laikam apsmidzinot tos ar BBQ mērci. - Pasniedziet spārniņus ar svaigiem dārzeņiem vienā sānā.