- 1 kg cūkgaļas (pavēdere);
- Poppamies “Burger & Ribs” garšviela;
- Poppamies “Cherry & Cola” mērce;
- Salātiem:
- Blanšēti brokoļi;
- Marinēti gurķi;
- Marinēti loki;
- 1 ēdamkarote sinepju;
- Sidra etiķis;
- Olīveļļa;
- 1 vārīta ola


Sastāvdaļas
Receptes
- Iededziet Kamado Bono grilu un sagatavojiet to netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 120°C.
- Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru. Cūkgaļu sagriež kubiņos, ierīvē ar garšvielām un liek uz grila. Gatavojiet zemā 120°C temperatūrā apmēram 2,5 stundas.
- Pārlieciet gaļu traukā, pārlejiet ar BBQ mērci, pārklājiet trauku ar foliju un sautējiet 1,5 stundas.
- Noņemiet foliju, pilnībā atveriet grila atveres, paaugstiniet grila temperatūru līdz 180°C un apmēram 30 minūtes ļaujiet gaļai karamelizēties.
- Pagatavojiet salātus no blanšētiem brokoļiem, cūkgaļas, sagrieztiem marinētiem gurķiem, lokiem, sinepēm, sidra etiķa un olīveļļas. Izkārtojiet visus produktus uz šķīvja un dekorējiet ar uz pusītēm pārgrieztu vārītu olu.