Sagatavojiet Kamado Bono grilu tiešai grilēšanai (bez deflektora) un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 120°C. Atveriet abas ventilācijas atveres, lai uzturētu vienmērīgu temperatūru.
Jēra stilbiņus ierīvējiet ar Poppamies “Shashlyk & Kebab” garšvielu. Sasmalciniet dārzeņus un sautējiet tos čuguna holandiešu čuguna katlā. Kad dārzeņi būs apcepušies brūni, ielejiet vīnu, buljonu un pievienojiet konservētos tomātus, tad pievienojiet Poppamies “Slow Food” garšvielas. Uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai. Lieciet jēra stilbus katlā, uzlieciet vāku un sautējiet 3 stundas 120-140°C temperatūrā.
Pēc vārīšanas izņemiet stilbiņus un buljonam pievienojiet bulguru, vāriet, sekojot norādījumiem uz iepakojuma. Bulgura daudzumam jābūt pusei no buljona daudzuma.