0.00
0
+371 28144335
Kategorija
Ceptas preces

Kartupeļi-vulkāni

1 - 2 h

4

1/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji lieli kartupeļi;
  • 250 g rīvēta Čedaras siera;
  • 100 g krēmsiera;
  • 200 g bekona strēmeļu;
  • Skābais krējums;
  • Loki;
  • Šķipsniņa diļļu

Receptes

  1. Iededziet Kamado Bono grilu un sagatavojiet to netiešai grilēšanai (ar deflektoru) (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas), pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 200°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
  2. Nemizoti kartupeļi ir rūpīgi jānomazgā un pēc tam jāizvāra. Kad kartupeļi būs nedaudz atdzisuši, nogrieziet tiem augšējos un apakšējos galus, lai tie varētu taisni nostāvēt, un uzmanīgi ar karoti izgrebiet iekšpusi, atstājot biezas sienas un pamatni. Pildiet kartupeļus ar Čedaras siera un krēmsiera maisījumu.
  3. Kartupeļus ietiniet bekona strēmelē un novietojiet uz grila, gatavojiet apmēram 35-45 minūtes. Kartupeļiem virsū uzberiet kārtīgu šķipsniņu sarīvēta siera un tad gatavojiet vēl 10 minūtes, līdz siers izkusis. Kartupeli pārgrieziet gareniski uz pusēm, tad pievienojiet saldo krējumu, dilles un daudz sasmalcinātu loku.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals