- 500 g mazu kartupeļu;
- 50 g gī sviesta;
- 50 g olīveļļas;
- 50 g cietā siera;
- Ķiploku daiviņas;
- Garšaugi;
- Kartupeļu garšviela


Sastāvdaļas
Receptes
- Sagatavojiet Kamado Bono grilu, iededziet ogles, iestatiet gatavošanas sistēmu ar deflektoriem un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 200°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
- Ievietojiet čuguna pannu uz grila, pievienojiet eļļu un pēc tam sviestu. Pannā uzlieciet nomazgātus un nosusinātus kartupeļus.
- Sautējiet, līdz kartupeļi kļūst mīksti (apmēram stundu), laiku pa laikam apgriežot un pārkaisot ar zaļumiem un ķiplokiem. Pievienojiet sāli un garšvielas pēc garšas.
- Pēc tam katru kartupeli viegli sasmalciniet ar tases dibenu un virsū uzberiet rīvētu cieto sieru.