0.00
0
+371 28144335
Kategorija
PUTNU GAĻA

Lollipop cāļa stilbiņi

1 - 2 h

4

2/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stilbiņi;
  • Cola & Cherry BBQ mērce;
  • Louisiana Cajun garšviela;
  • Sāls;
  • Brūnais cukurs Aromātam oglēm pievienojiet 3-4 ozolkoka gabaliņus kūpināšanai.

Receptes

  1. Ar asu nazi nogrieziet ādu no stilbiem, sākot no apakšējās locītavas un strādājot līdz biezākajai daļai, un noņemiet to visu, lai atklātu kailu kaulu. Aptiniet kaulu ar foliju, lai kauls cepšanas laikā nepārogļotos.
  2. Apziediet gaļu ar olīveļļu un bagātīgi apkaisiet ar “Louisiana Cajun” garšvielām un sāli.
  3. Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai grilēšanai (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas). Iededziet kokogles un izveidojiet divu zonu gatavošanas sistēmu ar deflektoriem un nerūsējošā tērauda režģiem. pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 150 °C. Aromātam pievienojiet koka gabaliņus kūpināšanai, pēc tam noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai temperatūra būtu līdzsvarota.
  4. Novietojiet sagatavotos stilbiņus uz grila režģiem un kūpiniet apmēram stundu. Noņemiet foliju no stilbiņiem un iemērciet katru BBQ mērcē, pārliecinoties, ka tā aptver visu kaulu. Ielieciet tos atpakaļ uz grila un gatavojiet vēl 15-20 minūtes, lai ļautu mērcei karamelizēties.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals