- 500 g vistas stilbiņu maltās gaļas;
- 500 g liellopa maltās gaļas;
- 2 tējkarotes Poppamies “Shashlyk & Kebab” garšvielas;
- 1 tējkarote sāls;
- 1 sauja sasmalcinātās kinzas;
- 1 tējkarote ķimenes (sasmalcinātas)


Sastāvdaļas
Receptes
- Iededziet Kamado Bono grilu un sagatavojiet to tiešai grilēšanai (ar deflektoru), pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 180°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
- Bļodā sajauciet malto gaļu ar garšvielām un ķimenēm, pēc tam maisījumu kārtīgi samīciet. Šim solim vislabāk ir izmantot virtuves kombainu. Ja gaļa ir pareizi samīcīta, tā gatavošanas laikā labi turēsies uz iesma. Salieciet gaļu uz platākiem iesmiem, labi to nostiprinot, lai tā turētos, novietojiet iesmus uz oglēm un grilējiet apmēram 10-15 minūtes, ik pa laikam apgriežot.
- Pasniedziet ar rīsiem, lavašu, pitas maizi un salātiem ar adžikas mērci.