0.00
0
+371 28144335
Kategorija
Mērces

Mājas Čimičuri mērce

0 - 30 min

1

1/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 2 saujas svaigu pētersīļu lapu;
  • 1 sauja svaiga timiāna;
  • 1 sarkans svaigs čili pipars;
  • 3 lielas ķiploka daiviņas ;
  • 2 kaltēti čili pipari “Putna acs” (vai šķipsniņa čili pārslu);
  • 1 tējkarote žāvēta oregano;
  • Šķipsniņa melno piparu;
  • 1/4 tējkarotes sāls;
  • 80 g neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas;
  • 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa;
  • 40 g ūdens

Receptes

  1. Sasmalciniet ingredientus: smalki sakapājiet pētersīļus, timiānu, ķiplokus un sarkanos čili piparus. Sasmalciniet kaltētos čili piparus “Putna acs” (vai izmantojiet čili pārslas) un pievienojiet maisījumam žāvētu oregano, sāli un piparus.
  2. Samaisiet ar šķidrumiem: sakapātus ingredientus bļodā samaisiet ar olīveļļu, vīnogu etiķi un ūdeni.
  3. Sajauciet un atstājiet: visu samaisiet, līdz masa būs labi sajaukta un viendabīga, un ļaujiet tai nostāvēties vismaz 30 minūtes, lai izveidotos garšas buķete.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals