- 2 saujas svaigu pētersīļu lapu;
- 1 sauja svaiga timiāna;
- 1 sarkans svaigs čili pipars;
- 3 lielas ķiploka daiviņas ;
- 2 kaltēti čili pipari “Putna acs” (vai šķipsniņa čili pārslu);
- 1 tējkarote žāvēta oregano;
- Šķipsniņa melno piparu;
- 1/4 tējkarotes sāls;
- 80 g neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas;
- 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa;
- 40 g ūdens


Sastāvdaļas
Receptes
- Sasmalciniet ingredientus: smalki sakapājiet pētersīļus, timiānu, ķiplokus un sarkanos čili piparus. Sasmalciniet kaltētos čili piparus “Putna acs” (vai izmantojiet čili pārslas) un pievienojiet maisījumam žāvētu oregano, sāli un piparus.
- Samaisiet ar šķidrumiem: sakapātus ingredientus bļodā samaisiet ar olīveļļu, vīnogu etiķi un ūdeni.
- Sajauciet un atstājiet: visu samaisiet, līdz masa būs labi sajaukta un viendabīga, un ļaujiet tai nostāvēties vismaz 30 minūtes, lai izveidotos garšas buķete.