- 300 g maltas liellopa gaļas;
- 2 tējkarotes Poppamies “Burgers & Ribs” garšvielas;
- 4-5 ēdamkarotes majonēzes;
- 1-2 tējkarotes Poppamies “Mac Daddy” garšvielas;
- 2 šķēles marinētus gurķus (sagrieztus strēmelēs);
- 4 šķēles Čedaras siera;
- Sauja rukolas;
- 2 ēdamkarotes karamelizētu sīpolu;
- 2 Brioša burgeru maizītes;
- Nedaudz olīveļļas


Sastāvdaļas
Receptes
- Dziļā bļodā sajauciet majonēzi ar Poppamies “Mac Daddy” garšvielu. Labi samaisiet un ielieciet ledusskapī uz 30 minūtēm, lai izveidotos garšas buķete Citā bļodā ielieciet malto liellopa gaļu un pievienojiet Poppamies “Burgers & Ribs” garšvielu. Rūpīgi samaisiet gaļu. Sadaliet to divās vienādās daļās un sarullējiet bumbiņās. Katru bumbiņu saplaciniet starp rokām, lai izveidotu “pīrādziņus”, pēc tam viegli apsmērējiet tos ar eļļu. Atdzesējiet “pīrādziņus” apmēram 30 minūtes.
- Iededziet Kamado Bono grilu un iestatiet to tiešai grilēšanai (bez deflektora). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 220°C. Labākai siltuma saglabāšanai izmantojiet čuguna restes.
- Kad grils būs uzkarsis, uzlieciet burgeru “pīrādziņus” uz restēm. Apcepiet apmēram 3 minūtes no katras puses. Divas minūtes pirms gatavošanas beigām uz katra “pīrādziņa” uzlieciet divas Čedaras siera šķēles, lai tās izkūst. Kad “pīrādziņi” ir gatavi, burgeru maizītes apgrauzdē uz grila 30-40 sekundes, līdz tās kļūs zeltainas.
- Katras maizītes abās pusēs uzsmērējiet bagātīgu daudzumu majonēzes ar garšvielām. Apakšējā pusē uzklājiet svaigu rukolu, ar sieru pārklātu “pīrādziņu”, karamelizētus sīpolus un dažas marinētu gurķu ripiņas. Virsu uzlieciet otru maizītes pusi.