0.00
0
+371 28144335
Kategorija
ZIVS

Uz ciedra koksnes dēlīša gatavoti laša kumosiņi

0 - 30 min

4

1/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 600 g laša;
  • Porkmafia “Louisiana Bayou” garšviela;
  • 1 neliela sauja diļļu;
  • Dažas citrona šķēles

Receptes

  1. Iemērciet ciedra dēli ūdenī 10 minūtes. Apkaisiet lasi ar Porkmafia “Louisiana Bayou” garšvielām un dillēm, pēc tam uzlieciet citrona šķēles.
  2. Iededziet Kamado Bono grilu, sagatavojiet to tiešai grilēšanai (bez deflektoriem). Pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 200°C.
  3. Novietojiet lasi uz izmērcēta ciedra dēļa un grilējiet apmēram 20 minūtes vai līdz zivs iekšējā temperatūra sasniegs 50°C.
  4. Pasniedziet ar rīsiem un svaigiem salātiem.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals