Ar Molini Pizzuti maisījumu „Focaccia“ gatavošana mājās kļūst vēl vienkāršāka! Lai maize būtu augsta un gaisīga, maisījums ir izgatavots no augstākās kvalitātes itāļu „0“ tipa miltiem, atkārtoti maltas cietās kviešu mannas, dabīgi kaltētām rauga kultūrām un kaltēta kviešu ierauga. Atliek tikai pievienot ūdeni, sāli un eļļu.
Kā pagatavot?
Puljas fokača
Viena pakete (500 g) Molini Pizzuti „Focaccia“ maisījuma
290 ml ūdens
Eļļa
Sāls
Samaisiet miltus ar ūdeni, pievienojiet eļļu, sāli un kārtīgi samīciet mīklu (vismaz 10 minūtes), līdz tā kļūst viendabīga.
Pārklājiet ar dvieli un ļaujiet tai uzrūgt siltā vietā apmēram 30 minūtes.
Pa to laiku sagatavojiet pildījumu, ja vēlaties to pievienot virsū – tie var būt ķirštomāti, olīvas, rozmarīna zariņi.
Uzrūgušo mīklu sadaliet divās daļās, izveidojiet gludus bumbiņas un atstājiet vēl 90 minūtes rūgt.
Ieveidojiet maizes formu cepamajā pannā, pārklājiet ar eļļu un uzlieciet pildījumu.
Cepiet 200 °C temperatūrā 10 minūtes.