- 1,5-2 kg cūkgaļas ribiņu;
- Sinepes;
- Porkmafia “Memphis Mud” garšvielu maisījums;
- Poppamies “Cola & Cherry” mērce;
- Kukurūzas čipsi;
- Marinētie ķiploku dzinumi;
- Mazie kartupeļi;
- Nedaudz balto trifeļu eļļas;
- Konservētu pupiņu kārba tomātu mērcē;
- Aromātam oglēm pievienojiet 2-3 cukurkļavas gabaliņus kūpināšanai;
- Pikantie zaļie pipari;
- Svaiga kinza


Sastāvdaļas
Receptes
- Ribiņas ierīvējiet ar sinepju mērci un Porkmafia “Memphis Mud” garšvielu maisījumu. Marinējiet ledusskapī apmēram 4 stundas.
- Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai grilēšanai (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas): iededziet ogles, aromātam pievienojiet koka gabaliņus kūpināšanai, novietojiet divu zonu sistēmu ar deflektoriem uz nerūsējošā tērauda restēm un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 110°C. Noregulējiet augšējo un apakšējo ventilācijas atveri, lai būtu iespējams uzturēt vienmērīgu temperatūru.
- Kūpiniet gaļu apmēram 2,5 stundas. Pēc tam ietiniet folijā un vēl stundu atstājiet uz grila tādā pašā temperatūrā. Izņemiet ribiņas no folijas. Apsmērējiet ar Poppamies Cola & Cherry mērci un grilējiet no abām pusēm apmēram 15 minūtes. Ribiņas ir bieži jāapgriež.
- Uzsildiet konservētas pupiņas nelielā pannā blakus ribiņām. Pirms pasniegšanas ribiņas papildiniet ar drupinātām kukurūzas skaidiņām un pasniedziet virs ceptiem kartupeļiem, kas pārlieti ar balto trifeļu eļļu, marinētiem ķiplokiem un sautētām pupiņām. Rotājiet ar sasmalcinātiem asiem pipariem un kinzu.