0.00
0
+371 28144335
Kategorija
Cūkgaļa

Plucinātās cūkgaļas burgers

3 h +

4+

2/3

Drukāt

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas lāpstiņas;
  • 1 glāze ābolu sulas;
  • “Poppamies SPG” garšviela;
  • Aromātam oglēm pievienojiet 4 ozolkoka vīna mucas gabaliņus kūpināšanai;
  • “Hot Bourbon” mērce;
  • 4 burgeru maizītes;
  • Zilie kāposti;
  • Salāti;
  • BBQ majonēze;
  • Sāls;
  • Pipari;
  • Citrons

Receptes

  1. Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai grilēšanai (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas): iededziet ogles, izveidojiet divu zonu gatavošanas sistēmu ar deflektoriem, novietojiet nerūsējošā tērauda restes un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 125°C. Aromātam oglēm pievienojiet koka gabaliņus kūpināšanai. Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
  2. Labi ierīvējiet cūkgaļas lāpstiņu ar garšvielām. Novietojiet to uz grila un kūpiniet apmēram 4 stundas, ik pēc 30 minūtēm apslakot ar ābolu sulu.
  3. Pēc tam ietiniet to folijā un gatavojiet apmēram vēl 2 stundas vai līdz iekšējā temperatūra sasniegs 94 °C.
  4. Izņemiet gatavo gaļu un ļaujiet tai pastāvēt 10 minūtes. Smalki sagrieziet kāpostus un pievienojiet sāli, piparus un citrona sulu.
  5. Sapluciniet cūkgaļu, pievienojiet folijā savākto sulu, ielejiet atlikušo ābolu sulu un garšai pievienojiet BBQ mērci.
  6. Sasildiet maizītes uz grila, tad pārziediet ar mērci, uzlieciet salātu lapu, plucinātu cūkgaļu un kāpostu salātus.

Kamado receptes

Vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsVeikals