- 1 kg cūkgaļas lāpstiņas;
- 1 glāze ābolu sulas;
- “Poppamies SPG” garšviela;
- Aromātam oglēm pievienojiet 4 ozolkoka vīna mucas gabaliņus kūpināšanai;
- “Hot Bourbon” mērce;
- 4 burgeru maizītes;
- Zilie kāposti;
- Salāti;
- BBQ majonēze;
- Sāls;
- Pipari;
- Citrons


Sastāvdaļas
Receptes
- Sagatavojiet Kamado BONO grilu netiešai grilēšanai (grila gatavošanas paņēmiens, kurā ēdienu novieto blakus siltuma avotam vai virs tā, nevis tieši virs liesmas): iededziet ogles, izveidojiet divu zonu gatavošanas sistēmu ar deflektoriem, novietojiet nerūsējošā tērauda restes un pagaidiet, līdz temperatūra būs sasniegusi 125°C. Aromātam oglēm pievienojiet koka gabaliņus kūpināšanai. Noregulējiet augšējās un apakšējās ventilācijas atveres, lai saglabātu nemainīgu temperatūru.
- Labi ierīvējiet cūkgaļas lāpstiņu ar garšvielām. Novietojiet to uz grila un kūpiniet apmēram 4 stundas, ik pēc 30 minūtēm apslakot ar ābolu sulu.
- Pēc tam ietiniet to folijā un gatavojiet apmēram vēl 2 stundas vai līdz iekšējā temperatūra sasniegs 94 °C.
- Izņemiet gatavo gaļu un ļaujiet tai pastāvēt 10 minūtes. Smalki sagrieziet kāpostus un pievienojiet sāli, piparus un citrona sulu.
- Sapluciniet cūkgaļu, pievienojiet folijā savākto sulu, ielejiet atlikušo ābolu sulu un garšai pievienojiet BBQ mērci.
- Sasildiet maizītes uz grila, tad pārziediet ar mērci, uzlieciet salātu lapu, plucinātu cūkgaļu un kāpostu salātus.